fbpx

HFM

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Audigy + wzmacniacz

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 18:53 #245519

  • lukas7lbn
  • lukas7lbn Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Zabiera głos
  • Zabiera głos
  • Posty: 80
  • Otrzymane podziękowania: 0
Mam pytanie kupiłem kabel SPDIF http://allegro.pl/item366134826_kabel_s ... hq_3m.html i nie wiem jak go teraz podłączyc do wzmacniacza. W ktore wejscie go podpiąć i jak ustawic w komputerze zeby działąło?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 18:58 #245522

  • kolo91
  • kolo91 Avatar
  • Wylogowany
  • Użytkownik forum
  • Użytkownik forum
  • Posty: 48
  • Otrzymane podziękowania: 0
Musisz miec wejscie Coaxialne we wzmacniaczu.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:07 #245526

  • lukas7lbn
  • lukas7lbn Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Zabiera głos
  • Zabiera głos
  • Posty: 80
  • Otrzymane podziękowania: 0
tutaj jest?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:09 #245528

  • smykus
  • smykus Avatar
  • Wylogowany
  • Hi-end
  • Hi-end
  • Posty: 9856
  • Otrzymane podziękowania: 0
Nie ma. Musisz puścić sygnał analogowo. Np takim kablem
http://allegro.pl/item367482769_podlacz ... m_068.html

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:16 #245532

  • lukas7lbn
  • lukas7lbn Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Zabiera głos
  • Zabiera głos
  • Posty: 80
  • Otrzymane podziękowania: 0
aha duzo gorsza jakosc jest przez analogowy?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:17 #245533

  • zyzio
  • zyzio Avatar
  • Wylogowany
  • Hi-end
  • Hi-end
  • Posty: 4712
  • Otrzymane podziękowania: 0

smykus_likas napisał: Nie ma. Musisz puścić sygnał analogowo. Np takim kablem
http://allegro.pl/item367482769_podlacz ... m_068.html

Lepiej takim: http://www.allegro.pl/item368918567_klo ... audio.html 8)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:19 #245535

  • smykus
  • smykus Avatar
  • Wylogowany
  • Hi-end
  • Hi-end
  • Posty: 9856
  • Otrzymane podziękowania: 0
Być może lepszy byłby coaxial. Ale i tak nie masz jak sprawdzić bo 3240 nie ma wejścia cyfrowego. Poza tym Audigy nie jest jakąś super kartą. Do gier jest niezła :)

Tak, że nie przejmuj się tym czy "cyfrą" byłoby lepiej. Podłącz po prostu przez analog i tyle

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:21 #245536

  • smykus
  • smykus Avatar
  • Wylogowany
  • Hi-end
  • Hi-end
  • Posty: 9856
  • Otrzymane podziękowania: 0

zyzio napisał:

smykus_likas napisał: Nie ma. Musisz puścić sygnał analogowo. Np takim kablem
http://allegro.pl/item367482769_podlacz ... m_068.html

Lepiej takim: http://www.allegro.pl/item368918567_klo ... audio.html 8)


Zyzio a jest sens? Chociaż... wszak to KLOC :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Audigy + wzmacniacz 2008/05/28 19:32 #245538

  • zyzio
  • zyzio Avatar
  • Wylogowany
  • Hi-end
  • Hi-end
  • Posty: 4712
  • Otrzymane podziękowania: 0

smykus_likas napisał:

zyzio napisał:

smykus_likas napisał: Nie ma. Musisz puścić sygnał analogowo. Np takim kablem
http://allegro.pl/item367482769_podlacz ... m_068.html

Lepiej takim: http://www.allegro.pl/item368918567_klo ... audio.html 8)


Zyzio a jest sens? Chociaż... wszak to KLOC :)


Raczej nie, ale co tam, raz się żyje :lol:

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Maciej StryjeckiModerator